top of page
StudioHeikura_Piippo3D_Olohuone_005.png

Våra tjänster

ARKITEKTUR- OCH KONSTRUKTIONSPLANERING

Företaget har över 30 års omfattande erfarenhet av arkitektur- och konstruktionsplanering. Våra planeringsobjekt har inkluderat uthus, bastur, villor, garage, bostadshus, affärs- och industrifastigheter. Bostadshusen är huvudsakligen familjehus, men vi har också planerat radhus och flerbostadshus.

I de objekt där vi utför arkitektur- och konstruktionsplanering agerar vi också som huvudplanerare. I andra objekt avtalas huvudplaneringen separat.

UPPHANDLING OCH PROJEKTLEDNING

I familjehus utför vi upphandlingar för byggaren, inklusive installationer, stomleveranser, fönster, dörrar, tak, inredningsmaterial, markarbeten, VVS-arbeten, etc.

Kunden kan välja omfattningen och bestämma graden av eget arbete. Vid behov tar vi också på oss rollen som ansvarig arbetsledare.

BIM-
MODELLERING & PLANERINGSVERKTYG

Denna programvara möjliggör interaktiv utforskning av 3D-modellen för kunder och olika parter i projektet. Den ArchiCad-designprogramvara vi använder har varit i bruk hos oss för arkitektdesign sedan 1996.

I konstruktionsplaneringen använder vi en mångfald av olika beräkningsprogram.

LEDIGA TOMTER

Företaget har lediga tomter bland annat i Vasa Västerviks stenhusområde. En ledig tomt kan reserveras genom att betala en reservationsavgift. Mot reservationsavgiften gör vi en första planering för den tomt du reserverat.

 

Med hjälp av de inledande planerna kan vi beräkna ett pris för leveransen av ett lättbetonghusstomme, installerat. Vid behov kan vi leda projektet till slut på ovan nämnda sätt. Det är också möjligt att bygga parhus på alla tomter.

Vi är till nytta i ditt byggprojekt

Innan byggandet

  • Byggnadsplanering

  • Arkitekttjänster

  • Tillståndsansökningar

  • Upphandlingar

  • Lediga tomter

Under byggtiden

  • Kvalitetskontroll

  • Säkerhetsfrågor

  • Projektuppföljning

jämerälogo.jpg

Jämerä stenhus

Vi representerar Jämerä kivitalot i Vasa läns område.​

bottom of page