top of page
StudioHeikura_Piippo3D_Olohuone_005.png

Palvelumme

ARKKITEHTI- JA RAKENNE­SUUNNITTELU

Yrityksellämme on yli 30 vuoden laaja kokemus arkkitehti- ja rakenne­suunnittelusta. Suunnittelukohteitamme ovat asuinrakennukset, liiketilat sekä teollisuusrakennukset. Suunnittelemme myös piharakennukset, saunat, huvilat, autotallit.

 

Asuinrakennukset ovat pääasiallisesti omakotitaloja, mutta olemme suunnitelleet myös rivi- ja kerrostaloja. 

Kohteet, joissa teemme arkkitehti- ja rakenne­suunnittelua toimimme myös pää­suunnittelijoina. Muissa kohteissa pääsuunnittelu sovitaan erikseen.

KILPAILUTTAMINEN JA PROJEKTINVETO

Omakotitaloissa teemme rakentajalle kilpailuttamista asennukset, runkotoimitukset, ikkunat, ovet, vesikatot, sisustusmateriaalit, maankaivuut, LVIS-urakat jne.

 

Asiakas voi valita laajuuden ja päättää oman työn osuuden. Tarvittaessa otamme vastaan myös vastaavan työnjohtajan tehtävän.

BIM-TIETOMALLINNUS & SUUNNITTELUN TYÖKALUT

Tämä ohjelmisto mahdollistaa asiakkaille ja projektin eri osapuolille 3D-mallin interaktiivisen tutustumisen. Käyttämämme ArchiCad-suunnitteluohjelmisto on ollut meillä arkkitehtisuunnittelussa jo vuodesta 1996 lähtien.

 

Rakennesuunnittelussa hyödynnämme monipuolisesti erilaisia laskentaohjelmia.

VAPAAT TONTIT

Yrityksellämme on vapaita tontteja mm. Vaasan Västervikin kivitaloalueella. Vapaan tontin voi varata maksamalla varausmaksun. Teemme sinulle varausmaksua vastaan luonnossuunnittelun varaamallesi tontille.

 

Luonnossuunnitelmilla voimme laskea hinnan kevytbetonitalon runkotoimitukselle asennettuna. Tarvittaessa voimme vetää projektin loppuun asti em. tavalla. Kaikille tonteille on mahdollista rakentaa myös paritalo.

Olemme hyödyksi rakennus-projektissasi

Ennen rakentamista

  • Rakennussuunnittelu

  • Arkkitehtipalvelut

  • Lupahakemukset

  • Kilpailutukset

  • Vapaat tontit

Rakentamisaikana

  • Laadun valvonta

  • Turvallisuusasiat

  • Projektin seuranta

jämerälogo.jpg

Jämerä kivitalot

Edustamme Jämerä kivitaloja Vaasan läänin alueella!​

bottom of page